Hesap ve veri silme

Uygulama içinden

Hatırlatan uygulamasında Ayarlar > Hesap > Hesabı sil adımlarını izleyin.

Web üzerinden

Hesap ayarlarını aç (giriş gerekir)

Neler silinir?

Silinenler: işletme hesabınız, müşterileriniz, randevularınız, hatırlatma kayıtlarınız ve bildirim cihazlarınız.

Neler anonim olarak saklanır?

Anonim olarak saklananlar: abonelik, ödeme ve fatura kayıtları ile kimliksizleştirilmiş mesaj kayıtları (yasal ve mali yükümlülükler gereği).

Ne kadar sürer?

Verileriniz 30 gün sonra kalıcı olarak silinir. Bu süre içinde hesabınıza erişemezsiniz.

Mağaza aboneliği

Mağaza aboneliğinizi ayrıca iptal edin: hesabı silmek App Store / Google Play aboneliğinizi iptal etmez.

Yardım

Hesabınıza giriş yapamıyorsanız silme talebinizi şu adrese e-posta ile iletin: destek@hatirlatan.com